t f l r
^

Veel nieuws te zien op de Woonbeurs Amsterdam

Het woon spektakel gaat beginnen

Nog 1 dag en de Woonbeurs Amsterdam gaat van start. Iedereen die zich met design, wonen, inrichting, stylisten, bedrijven, kijkt uit naar dit evenement. Woonmerken laten hun nieuwst collecties zien er zijn primeurs en nog veel meer. Zoveel nieuws op het gebied van wonen dat willen we delen. Verleden week vertelden we al over de nieuwe belevingen op de Woonbeurs op onze site en hier laten we nog enkele hoogtepunten van de vele zien.

De introductie van de collectie van Huis & Interieur
De introductie van de collectie van Huis & Interieur

De Woonbeurs heeft ook dit jaar weer een aantal primeurs. Een daarvan is dat de gloednieuwe Collectie van eigen Huis & interieur gepresenteerd wordt. De meubelcollectie is zeer uitgebreid waarbij de redactie van  haar expertise en kracht met een aantal toon- aangevende merken en fabricanten heeft gebundeld. Huis & interieur is een hiermee perfecte samenwerking aangegaan een met kwaliteit en zeker een gevoel van passie voor design. Collectie eigen Huis & interieur is nu voor het eerst te zien (en te koop) op de Woonbeurs Amsterdam.

Splinterbank van Harvard
Splinterbank van de Harvard Collection

De Woonbeurs biedt een groot scala aan producten van topmerken. Te veel om allemaal op te noemen maar de Harvink Collection dit jaar voor het eerst aanwezig is zeker een bezoekje waard. De mooie leefmeubelen van Harvard worden volledig in Nederland geproduceerd en ook de materialen komen uit Nederland.

De Betonfabriek
De Betonfabriek

Ook de Betonfabriek is Dutch Design. Dit nieuwe Nederlandse merk ontwerpt producten van duurzaam beton. De unieke producten waaronder lampen, tafels en terras-bladen zijn van massief beton maar toch licht van gewicht.

kruka_puro_50_13340_en_rund_kruka_som_en_boll-3
Plantenpot van Lechuza – Puro

Weer terug van weggeweest op de Woonbeurs amsterdam is het Garden district. In deze groene plek op de beurs laten merken op het gebied van modern buiten wonen hun nieuwste producten en diensten zien. De kogelronde pot van Lechuza – puro is een mooi voorbeeld uit het Garden district. Deze buitenpot heeft een luchtige en lichte uitstraling. Is gemaakt van hoogwaardig stootvaste kunststof maar oogt door de fijne weefselstructuur alsof het met fijne stof is bekleed.

S
Voor advies ga je naar het adviesplein

De Woonbeurs gaat ook verder dan alleen de inrichting. Gaat u uw huis of interieur weer op te bouwen en weet niet waar te beginnen. Want hoe maak je jou droom realiteit. Nou het antwoord is… de Woonbeurs Amsterdam. Om je hierbij te helpen zijn er 6 dagen lang architecten, experts en stylisten aanwezig op het architectenplein.

Mandemakers_New_Classic
Keuken van Mandemakers Keukens. Wie heeft dit nu niet als droomwens voor je huis.

Je kunt terecht voor lichtadvies, architectuur, energie en styling advies. Hier kunt u professioneel advies krijgen over het veranderen of verbouwen van uw huis. Bijvoorbeeld de aanpassingen in uw huis voor een nieuwe keuken. Aangedreven door de Architectenwinkel bent u verzekerd van deskundig en creatief advies. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk advies op de beurs via de website van de Woonbeurs Amsterdam. Wacht hier niet te lang meer mee de vraag is groot.

Woonbeurs Amsterdam van dinsdag 30 september t/m zondag 5 oktober. Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur. avondopening op donderdag 2 en vrijdag 3 oktober tot 21.00 uur.

Kaarten voor: de Woonbeurs Amsterdam

Gabrielle Voogt | D’SIGN magazine

Share

Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon Googleplus Pinterest
«
 
»