t f l r
^

Genieten op de Woonbeurs Amsterdam

Alles over Wonen, Design en de laatste Trends onder Eén Dak

Altijd bezig met je interieur en op zoek naar de laatste woontrends, meubels en accessoires. Dan is de Woonbeurs Amsterdam iets wat je niet mag missen. Op dinsdag 30 september om 10:00 opent het grootste woonevenement van Nederlands zijn deuren. Wij geven je de komende twee weken informatie over de aanwezige merken en de vele activiteiten die je kunt beleven op de Woonbeurs.

207_beeldmateriaal
de Woonbeurs Amsterdam biedt alles op het gebied van huisinrichting.

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe belevingen op de Woonbeurs Amsterdam te genieten. Een van onze favorieten is het XIUX district, onder leiding van niemand minder dan interieur designer Roelfien Vos die de inrichting heeft verzorgd van het paviljoen. Zij geeft een indruk van het leven in luxe en style.

Paviljoen ingericht in luxe door interior designer Roelfien Vos
Paviljoen ingericht in luxe door interior designer Roelfien Vos

Hier zijn presentaties te vinden van de woonmerken die het wonen in luxe vertegenwoordigen. Onder andere de producten van Steel & Rasen-berg en hoogwaardige verfkleuren van Litte Greene.

179_beeldmateriaal
Ook hier is de luxe style te herkennen van interior designer Roelfien Vos

Wat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken is Design City. Hier vindt je de jonge ontwerpers en hun creatieve presentaties in een ongedwongen sfeer. De diamantjes van de design toekomst, met hun nieuwste ontwerpen. Een plek om lekker rond te struinen en je te laten verbazen door het jonge talent.

Woonbeurs Amsterdam Design city
Woonbeurs Amsterdam Design city hier vindt je aanstormend talent

Je vindt in design City presentaties van o.a. Mo Man Tai, FOTO BOVEN DE BANK, UpcycleDZINE, Dutch Design Brand, Network, B/aR Barbara Smit, MVOS, baseboard, Pepe Heykoop, Hifi Klubben and YUDO Design,  Netwerk, Studio de Winkel and Groovy Magnets.

Poster van Groovy Magnets
Groovy Magnets Design City

Er is nog zoveel meer te zien en te ontdekken op de Woonbeurs. Volgende keer meer over onder andere: advies, merken en de vele primeurs die er te vinden zijn. Tot de volgende preview van de Woonbeurs Amsterdam. Dit wil je echt niet missen.

Gradient candle van mo man tai
Gradient candle van mo man tai Design City

Woonbeurs Amsterdam van dinsdag 30 september t/m zondag 5 oktober. Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur. avondopening op donderdag 2 en vrijdag 3 oktober tot 21.00 uur.

Kaarten voor: de Woonbeurs Amsterdam

Gabrielle Voogt | D’SIGN magazine


Share

Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon Googleplus Pinterest
«
 
»